1.000€ - 3.000€ ilman avausmaksua

Bigbankin pieni laina on kätevä ja turvallinen: kuukausierän koko ei voi muuttua, eikä lainassa ei ole mitään muita kuluja! Jokaisella on hyvä olla kakkospankki!

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 2 500 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 19,95 %, niin kuukausierä on 66,17 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 21,90 %. Takaisinmaksettava summa 3970,20 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 21,9 %. Lainojen takaisinmaksuaika on 36-60 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Kuukausieräsi on

Tod.vuosikorko %
Korko %

Kätevä ja turvallinen: kuukausierä ei voi muuttua ja lainassa ei ole mitään muita kuluja!

LUE LISÄÄ

Lainaa jopa 50.000€, korko alkaen 5,9%

Kun haet suoraan kotisivuilta, niin saat lainaasi aina alimman mahdollisen koron sekä ainutlaatuisen peruutusturvan. Jokaisella on hyvä olla kakkospankki!

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 198,89 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 12,4 %. Takaisinmaksettava summa 11 933,40 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 25,3 %. Lainojen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Kuukausieräsi on

Tod.vuosikorko %
Korko %

Kun haet suoraan kotisivuilta, niin saat aina halvimman mahdollisen koron, jopa alkaen 4,68 %,

LUE LISÄÄ

Autolaina alkaen 5,9% ja auto on heti sinun!

Bigbankista saat autolainaa jopa 50.000€. Voit itse valita ostatko liikkeestä vai yksityiseltä ja saat auton heti omiin nimiisi. Jokaisella on hyvä olla kakkospankki!

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 6,9 %, niin kuukausierä on 131,02 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 11,80 %. Takaisinmaksettava summa 7 861,20 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 27,0 %. Lainojen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Kuukausieräsi on

Tod.vuosikorko %
Korko %

Kun haluat auton heti omiin nimiisi tai olet ostamassa yksityiseltä, niin vakuudeton autolaina on paras ratkaisu.

LUE LISÄÄ

Remonttilainaa 25.000€ asti, korko alkaen 5,9%

Kun haet remonttilainan suoraan kotisivuilta, saat monta etua: matalamman avausmaksun, aina halvimman mahdollisen koron, sekä ainutlaatuisen peruutusturvan. Jokaisella on hyvä olla kakkospankki!

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 7,9 %, niin kuukausierä on 133,87 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 12,8 %. Takaisinmaksettava summa 8 032,20 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 27,0 %. Lainojen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Kuukausieräsi on

Tod.vuosikorko %
Korko %

Lainaa kodin kunnostukseen alkaen 4,68 % korolla ja peruutusturvalla.

LUE LISÄÄ

Aina oikeanlainen laina edullisesti

Bigbankin laina on aina sopivan kokoinen. Isompiin projekteihin on mahdollista saada lainaa jopa 50.000 euroa, kun haet yhteistä lainaa. Korko on markkinoiden edullisimpia, alkaen 5,9 %. Maksuaikaa saat jopa 10 vuotta eli voit sovittaa kuukausierien koon juuri itsellesi sopivaksi.

Näin saat parhaan lainatarjouksen

Lue vinkit miten saat Bigbankista aina parhaan mahdollisen tarjouksen:

  • Hae suoraan meiltä, niin lupaamme parhaan mahdollisen koron

  • Jos olet nykyinen laina-asiakas, kirjaudu ensin verkkopankkiin, jotta asiakkuutesi voidaan ottaa huomioon tarjouksessa: kirjaudu tästä ja tutustu etuihin

  • Valitse sopiva laina ja täytä hakemus huolellisesti, erityisesti tulotiedot sekä muut lainat

  • Etsi valmiiksi viimeisin palkkalaskelma tai eläkepäätös, jotta voit liittää sen hakemukseen valokuvana tai PDF:nä. Näin varmistat, että laina voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

  • Tee hakemus yhdessä puolisosi kanssa ja saatte todennäköisesti matalamman koron ja suuremman summan


   • Muistathan, että lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksen hyväksyminen eivät vielä sido sinua mihinkään. Tiedät kuitenkin, että rahoitus on kunnossa ja voit rauhallisin mielin jatkaa suunnitelmien tekoa.

    HAE LAINAA

Tarvitsetko apua?

Sivuiltamme löydät tietoa lainan hakemiseen, asiakkuuteen ja talletuksiin liittyvistä asioista sekä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Voit myös soittaa puhelinpalveluumme arkisin klo 9 ja 16.30 välillä. Muina aikoina jätä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@bigbank.fi .