Ainutlaatuinen 60 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä – täysin ilman kuluja!

Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia lainoja 1000 € – 50 000 €, myös yhteisiä lainoja, silloin kun lainasopimus on solmittu suoraan Bigbankin kanssa. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kautta solmittuja sopimuksia (esim. lainanvälittäjät tai osamaksusopimukset). Jos haluat käyttää tyytyväisyystakuuta, ilmoita siitä 60 päivän sisällä sopimuspäivästä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@bigbank.fi .

Yhteydenoton jälkeen saat meiltä tarkan takaisinmaksettavan lainasumman. Jos olet jo maksanut esimerkiksi yhden kuukausierän lainasta, vähennetään tämä loppusummasta. Palautettava lainasumma tulee maksaa kokonaisuudessaan 5 päivän sisällä ilmoituksestasi. Tarkempaa tietoa tyytyväisyystakuusta löytyy myös lainaehdoista.

Voit käyttää tyytyväisyystakuuta yhden kerran kolmen vuoden sisällä. Normaali lainan peruutusoikeus kuuluu luonnollisesti myös sopimukseen, vaikka olisitkin käyttänyt tyytyväisyystakuuta aiemmin. Tämä 14 päivän peruutusoikeus on määritelty kuluttajansuojalaissa.

60 dienu garantija

Olemme vakuuttuneita, että olet tyytyväinen palveluumme

Siksi uskallamme luvata, että sinulla on oikeus peruuttaa laina jopa 60 päivän ajan täysin ilman kuluja mikäli jostain syystä muutat mielesi. Voit rauhallisin mielin aloittaa projektisi tietäen, että asiat järjestyvät vaikka tulisikin muutoksia.