Ajankohtaista

Bigbankin 25 vuotta - juhlaseminaari

Bigbank 25 vuotta juhlaseminaari

4.4.2017

Bigbankin juhlavuosi käynnistyi perinteisellä mutta tavallista komeammalla vuosiseminaarilla Riiassa helmikuun puolivälissä. Mukana oli lähes 400 Bigbankin työntekijää Virosta, Latviasta, Liettuasta, Espanjasta, Ruotsista ja Suomesta. Yleensä vuosiseminaarit järjestetään erikseen vain kyseisen maan työntekijöille, mutta poikkeuksellisesti tänä vuonna koko konserni oli saman katon alla.

Juhlava päivä alkoi yhteisellä lounaalla, jonka jälkeen seminaarissa kuulimme ja näimme Bigbankin historiaa sen alkutaipaleelta nykypäivään kuin myös tehtiin katsaus kohti tulevaisuutta. Vuoden 2016 aikana ansioituneet työntekijät palkittiin omien sivuliikkeiden kesken pidetyissä osuuksissa.

Omien asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi lavalle nousi vieraileva puhuja Stefan Hyttfors Ruotsista, ja kuulimme hänen ajatuksiaan mm. tulevaisuuden business-mallista. Seminaaripäivän päätteeksi hiillostimme omaa johtokuntaamme visaisilla kysymyksillä.

Päivä huipentui näyttävään gaalaillalliseen Riian rautatiemuseossa, joka oli koristeltu loisteliaaksi juhlatilaksi meitä varten. Illan aikana kuultiin lisää juhlapuheita mutta saatiin nauttia myös monipuolisesta ohjelmasta, kun juhlavieraita viihdytti mm. Bigbankin oma bändi sekä kuuluisa virolainen DJ ja tuottaja NOËP jota nähdään myös suurilla kansainvälisillä areenoilla.


Katso video ikimuistoisesta juhlapäivästä Bigbank 25 Anniversary Conference in Riga .

Lemmikit lievittävät stressiä toimistossa

17.3.2017

Tutkimusten mukaan koira toimistossa lievittää stressiä ja lisää tiimihenkeä. Bigbankin Helsingin toimistossa vierailee säännöllisesti kaksi “stressin lievittäjää": Sasha ja Pixie. Nämä kaksi suloista chihuahuaa ilahduttavat pelkällä läsnäolollaan kulkiessaan vapaasti huoneesta toiseen tervehtimässä meitä päivän mittaan ja hauskuuttamalla tempuillaan. Työnteko sujuu paremmin silmän levähtäessä edes hetken koiran innostunutta touhua katselemalla!

office dog Pixie

2017 on juhlavuosi

Bigbank 25 years

9.1.2017

Meille 2017 on juhlavuosi: Bigbank täyttää 25 vuotta. Tarina alkoi Virossa vuonna 1992 jolloin ensimmäinen konttori avattiin Tarttoon. Seuraavana vuonna Tallinna sai oman konttorin ja ennen vuosituhannen vaihdetta yritys oli kasvanut jo kaikkiin Baltian maihin.

1997 otettiin virallisesti käyttöön nimi Balti Investeeringute Grupp mistä tulee nimen osa BIG. Suomen toiminnot perustettiin vuonna 2009 ja nykyään Bigbank toimii yhdeksässä maassa tarjoten määräaikaistalletuksia ja kulutusluottoja.

Sijoitusmessut 2016

2.12.2016

Bigbank osallistui jälleen Sijoitus-Invest 2016 tapahtumaan. Kahden päivän aikana messuilla oli lähemmäs viisi tuhatta kävijää, joista kävijätutkimuksen perusteella n 80% oli miehiä – ihan vaan mielenkiintoisena yksityiskohtana.

Osastomme oli edellisten vuosien kokemuksen perusteella reilusti miehitetty ja vilkkaimpina hetkinä osastollamme oli suorastaan tungosta. Kiinnostusta tuntuu riittävän turvalliseen sijoittamiseen, vaikka määräaikaistalletusten tuotto-odotus on korkeariskisempää osakesijoittamista vaatimattomampi. Bigbankin korot ovat kuitenkin parhaimmillaan moninkertaiset perinteisten pankkien talletustilien korkoihin verrattuna.

60 dienu garantija