Ajankohtaista

Toimitusjohtaja vaihtuu

31.8.2017

Bigbankin pitkäaikainen toimitusjohtaja väistyy; Kaido Saar on vetänyt Bigbank Groupin toimintaa jo 15 vuotta. Alkaen 1.9. hänen tilalleen astuu Sven Raba, Chief Financial Officer ja johtokunnan jäsen. Sven Raballa on yli 20 vuoden kokemus rahoitus- ja IT-alalta, josta 12 vuotta hallitusten ja johtokuntien jäsenenä.

Hän on opiskellut Viron korkeakoulujen lisäksi myös ulkomailla, mm. Tukholman Scool of Economics ja Lappeenrannan Tekninen korkeakoulu. Sven puhuu sujuvaa suomea, mikä ilahduttaa eritysesti Suomen sivuliikkeen henkilökuntaa.

Sven Raba, CEO

Uusi video julkaistu

Kesäunelmia 1

2.7.2017

Bigbank ylpeänä esittää ensimmäisen videon tulevasta sarjastamme. Tällä kertaa on pääosassa vuodenajan mukaisesti kesäunelmia ja haaveita. Unelmointi on tärkeää ja unelmia pitää olla, mutta joskus kaikkein tärkeintä on rohkeus tarttua toimeen - muuttua unelmoijasta toteuttajaksi. Keep your eye on this channel :)

Lahjoitus Uusi Lastensairaala -hankkeeseen

9.6.2017

Syntymäpäivälahjan antaminen työntekijöille on ollut yksi Bigbankin perinteistä vuosia. Tänä vuonna työntekijät päättivät lahjan sijasta antaa rahat johonkin hyväntekeväisyyteen. Kukin Bigbank-maa sai itse päättää lahjoituskohteen ja Suomen sivuliikkeessä halusimme lahjoittaa lahjarahat Uusi Lastensairaala -hankkeeseen.

Lahjoitus lastensairaalalle

Tiedotus: viivettä asiakaspalvelussa

Teemme järjestelmäpäivitystä

31.5.2017

Teemme 1.-4.6. järjestelmäpäivitystä, jonka vuoksi mahdollisuutemme vastata puhelintiedusteluihin on rajoittunut. Tämän johdosta pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen info@bigbank.fi. Vastaamme kaikkiin viestihin mahdollisimman pian.

Bigbankin korot edelleen parhaat määräaikaistalletukselle

29.5.2017

Yli prosentin vuosikorot ovat talletus- ja säästötileillä yhä harvinaista herkkua, kirjoittaa Taloussanomat. Me tarjoamme parhaimmillaan jopa 2,5 % korkoa pidemmille talletuksille. Vuoden mittaisen 25 000 euron määräaikaistalletuksen tekijä saa Bigbankista 1,25 % vuosikorkoa kun kahdentoista kyselyyn osallistuneen pankin keskiarvo oli 0,27 %.

"– Totta kai hyvällä korolla on iso vaikutus, vastaa Bigbankin maajohtaja Elias Abrahamsson kysymykseen siitä, ovatko talletuskorot tuoneet pankille asiakkaita.

Bigbankilla oli viime vuonna Suomessa noin 12 000 asiakasta, ja Abrahamssonin mukaan määrä kasvaa ”melko hitaasti mutta tasaisesti”.

Bigbankin korot ovat samansuuruiset kaikille uusille asiakkaille.
– Yleinen korkotaso on niin matala, että tästä tuskin mennään enää alaspäin. Uskomme vahvasti, että pian pystymme tarjoamaan parempaa korkoa, Abrahamsson toteaa.
"

Lähde Taloussanomat 29.5.2017

Parhaat korot

Bigbank ja Radio Nova tekevät hyvää

Radio Nova 20 years

3.5.2017

Radio Nova ja myös juhlavuottaan viettävä Bigbank haluavat yhdessä auttaa tuoretta lapsiperhettä. Onko vaunut ja turvaistuin vielä hankkimatta? Vai haluaisitko mieluummin vaipat vuodeksi? Nova täyttää perjantaina 12.5.2017 20 vuotta ja haluaa jakaa juhlahetken täsmälleen 20 vuotta nuoremman tulokkaan kanssa.

Radio Novalla järjestetään 12.5. kilpailu, johon voivat osallistua kaikki sen vuorokauden aikana lapsen saaneet henkilöt. Kilpailuun voi osallistua soittamalla Radio Novan studionumeroon 0108 06000 ja kertoa vauvansa syntymästä. Kaikki vauvansa syntymästä ilmoittaneet henkilöt ovat mukana arvonnassa, johon Bigbank lahjoittaa palkinnoksi lahjakortin lastentarvikeliikkeeseen. Voittaja selviää Novan suorassa lähetyksessä puolenyön jälkeen.

Täältä löydät tarkemmat säännöt.

Lemmikit lievittävät stressiä toimistossa

17.3.2017

Tutkimusten mukaan koira toimistossa lievittää stressiä ja lisää tiimihenkeä. Bigbankin Helsingin toimistossa vierailee säännöllisesti kaksi “stressin lievittäjää": Sasha ja Pixie. Nämä kaksi suloista chihuahuaa ilahduttavat pelkällä läsnäolollaan kulkiessaan vapaasti huoneesta toiseen tervehtimässä meitä päivän mittaan ja hauskuuttamalla tempuillaan. Työnteko sujuu paremmin silmän levähtäessä edes hetken koiran innostunutta touhua katselemalla!

office dog Pixie

2017 on juhlavuosi

Bigbank 25 years

3.2.2017

Meille 2017 on juhlavuosi: Bigbank täyttää 25 vuotta. Tarina alkoi Virossa vuonna 1992 jolloin ensimmäinen konttori avattiin Tarttoon. Seuraavana vuonna Tallinna sai oman konttorin ja ennen vuosituhannen vaihdetta yritys oli kasvanut jo kaikkiin Baltian maihin.

1997 otettiin virallisesti käyttöön nimi Balti Investeeringute Grupp mistä tulee nimen osa BIG. Suomen toiminnot perustettiin vuonna 2009 ja nykyään Bigbank toimii yhdeksässä maassa tarjoten määräaikaistalletuksia ja kulutusluottoja.

Sijoitusmessut 2016

2.12.2016

Bigbank osallistui jälleen Sijoitus-Invest 2016 tapahtumaan. Kahden päivän aikana messuilla oli lähemmäs viisi tuhatta kävijää, joista kävijätutkimuksen perusteella n 80% oli miehiä – ihan vaan mielenkiintoisena yksityiskohtana.

Osastomme oli edellisten vuosien kokemuksen perusteella reilusti miehitetty ja vilkkaimpina hetkinä osastollamme oli suorastaan tungosta. Kiinnostusta tuntuu riittävän turvalliseen sijoittamiseen, vaikka määräaikaistalletusten tuotto-odotus on korkeariskisempää osakesijoittamista vaatimattomampi. Bigbankin korot ovat kuitenkin parhaimmillaan moninkertaiset perinteisten pankkien talletustilien korkoihin verrattuna.

60 dienu garantija