Ajankohtaista

Bigbank ja Radio Nova tekevät hyvää

Bigbank 25 years

3.5.2017

Radio Nova ja myös juhlavuottaan viettävä Bigbank haluavat yhdessä auttaa tuoretta lapsiperhettä. Onko vaunut ja turvaistuin vielä hankkimatta? Vai haluaisitko mieluummin vaipat vuodeksi? Nova täyttää perjantaina 12.5.2017 20 vuotta ja haluaa jakaa juhlahetken täsmälleen 20 vuotta nuoremman tulokkaan kanssa.

Radio Novalla järjestetään 12.5. kilpailu, johon voivat osallistua kaikki sen vuorokauden aikana lapsen saaneet henkilöt. Kilpailuun voi osallistua soittamalla Radio Novan studionumeroon 0108 06000 ja kertoa vauvansa syntymästä. Kaikki vauvansa syntymästä ilmoittaneet henkilöt ovat mukana arvonnassa, johon Bigbank lahjoittaa palkinnoksi lahjakortin lastentarvikeliikkeeseen. Voittaja selviää Novan suorassa lähetyksessä puolenyön jälkeen.

Täältä löydät tarkemmat säännöt.

Lemmikit lievittävät stressiä toimistossa

17.3.2017

Tutkimusten mukaan koira toimistossa lievittää stressiä ja lisää tiimihenkeä. Bigbankin Helsingin toimistossa vierailee säännöllisesti kaksi “stressin lievittäjää": Sasha ja Pixie. Nämä kaksi suloista chihuahuaa ilahduttavat pelkällä läsnäolollaan kulkiessaan vapaasti huoneesta toiseen tervehtimässä meitä päivän mittaan ja hauskuuttamalla tempuillaan. Työnteko sujuu paremmin silmän levähtäessä edes hetken koiran innostunutta touhua katselemalla!

office dog Pixie

2017 on juhlavuosi

Bigbank 25 years

3.5.2017

Meille 2017 on juhlavuosi: Bigbank täyttää 25 vuotta. Tarina alkoi Virossa vuonna 1992 jolloin ensimmäinen konttori avattiin Tarttoon. Seuraavana vuonna Tallinna sai oman konttorin ja ennen vuosituhannen vaihdetta yritys oli kasvanut jo kaikkiin Baltian maihin.

1997 otettiin virallisesti käyttöön nimi Balti Investeeringute Grupp mistä tulee nimen osa BIG. Suomen toiminnot perustettiin vuonna 2009 ja nykyään Bigbank toimii yhdeksässä maassa tarjoten määräaikaistalletuksia ja kulutusluottoja.

Sijoitusmessut 2016

2.12.2016

Bigbank osallistui jälleen Sijoitus-Invest 2016 tapahtumaan. Kahden päivän aikana messuilla oli lähemmäs viisi tuhatta kävijää, joista kävijätutkimuksen perusteella n 80% oli miehiä – ihan vaan mielenkiintoisena yksityiskohtana.

Osastomme oli edellisten vuosien kokemuksen perusteella reilusti miehitetty ja vilkkaimpina hetkinä osastollamme oli suorastaan tungosta. Kiinnostusta tuntuu riittävän turvalliseen sijoittamiseen, vaikka määräaikaistalletusten tuotto-odotus on korkeariskisempää osakesijoittamista vaatimattomampi. Bigbankin korot ovat kuitenkin parhaimmillaan moninkertaiset perinteisten pankkien talletustilien korkoihin verrattuna.

60 dienu garantija