Asiakaspalvelu

Avoinna

puhelinpalvelu

ma-pe klo 9-16.30

Yhteystiedot

09 4259 9691

info@bigbank.fi

Lainanhoitotilin numero löytyy helpoimmin laskusta. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostilla. Jos haluat henkilökohtaista palvelua laina- tai talletusasioissa, voit varata ajan asiakaspalvelijalle. Bigbankilla ei ole asiakaspalvelukonttoria.

Tavoitteena 100% asiakastyytyväisyys

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras suosituksemme. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakasystävällisemmäksi. Haluamme kuulla myös mitä mieltä sinä olet - voisimmeko tehdä jotain vielä paremmin? Voit jättää terveisesi helposti täällä.

Hinnasto

Lainojen korot alkavat 8,9 prosentista ja jokainen laina räätälöidään aina asiakkaalle mahdollisimman sopivaksi: koron suuruus määräytyy henkilökohtaisesti. Helpoimmin saat selville tietyn lainan tarkat kustannukset jättämällä hakemuksen. Vastaus tulee nopeasti ja lainatarjouksessa on eritelty kaikki korot ja kulut juuri sinun lainaasi. Kaikki palvelumaksut löydät hinnastosta .

Kysymyksiä ja vastauksia

Moneen mieltä askarruttavaan asiaan löytyy vastaus jo valmiiksi. Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin .

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi valmiista vastauksista, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit soittaa asiakaspalveluun arkisin 9-16.30 numeroon 09 4259 9691 tai jättää meille kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@bigbank.fi

Näin haet lainaa

 • Jätä hakemus netissä

  Selkeä ja lyhyt hakemus on helppo täyttää myös älypuhelimella ja tabletilla, vastaus tulee heti. Hakemuksen liitteeksi saatetaan pyytää palkkalaskelmaa tai eläkepäätöstä. Käsittely nopeutuu kun lataat sen jo hakemuksen yhteydessä.

 • Allekirjoita sähköisesti

  Saat vastauksen tekstiviestinä ja sähköpostilla, voit heti tutustua lainatarjoukseen ja allekirjoittaa turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

 • Rahat käytössäsi

  Käsittelemme lainoja asiakaspalvelun aukioloaikoina. Laina on tililläsi arkisin jopa saman päivän aikana pankkiyhteydestäsi riippuen.

Lainaa tarpeesi mukaan 10 000 €, 5000 € tai 2000 €. Yhteistä lainaa voi hakea 20 000 €, 30 000 € tai jopa 40 000 € avo- tai aviopuolison kanssa. Täältä saat tarkempaa tietoa lainan hakemisesta.

Bigbank AS Suomen sivuliike

Postiosoite PL 334, 00101 Helsinki
Käyntiosoite Erottajankatu 5, 00130 Helsinki
Sähköposti info@bigbank.fi
Puhelin 09 4259 9691
Jos haluat henkilökohtaista asiakaspalvelua, voitte varata tapaamisen soittamalla asiakaspalveluun.

Y-tunnus 2292157-2

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tallinnassa ja sivuliikkeita on viidessä Euroopan maassa. Täältä löydät kaikki yhteystiedot

Talletukset

Määräaikaistalletus sopii asiakkaalle, joka haluaa rahan kasvavan rauhassa korkoa ja jonka ei tarvitse talletusaikana korottaa talletusta tai nostaa rahaa talletustililtä.

Määräaikaistalletus Bigbankissa on turvallista sillä Viron Takuurahasto tarjoaa myös suomalaisten Bigbankiin tekemille talletuksille ja niiden koroille sadan prosentin suojan 100 000 euroon asti. Lue lisää määräaikaistalletuksista

Anna palautetta

Voit lähettää palautetta Bigbankiin sähköpostitse osoitteeseen info@bigbank.fi.
Kerro viestissä:

 • Palautteen syy

 • Lyhyt selitys tapahtuneesta

 • Yhteystietosi

 • Käsittelemme asiakkaidemme lähettämät palautteet 14 arkipäivän kuluessa. Muiden lähettämien palautteiden käsittely kestää enintään 30 arkipäivää. Täältä löydät lisää tietoa palauteesta ja sen käsittelystä