Asiakaspalvelu

Avoinna

puhelinpalvelu

ma-pe klo 9-16.30

Yhteystiedot

09 4259 9691

info@bigbank.fi

Myyjäliikepalvelu

09 2525 5455

kumppanit@bigbank.fi


Oman tilinumerosi lainanlyhennyksiä varten löydät helpoimmin laskusta. Muissa kysymyksissä tavoitat meidät parhaiten puhelimitse ja sähköpostilla. Bigbankilla ei ole asiakaspalvelukonttoria.

Oletko jo asiakkaamme?

Tiesithän, että voimme tarjota lisälainaa paremmilla eduilla laina-asiakkaillemme? Jos siis tarvitset lisälainaa, kirjaudu ensin Bigbankin verkkopankkiin, klikkaa Hae lainaa ja tutustu etuihin.

Kun olet kirjautunut, asiakkuutesi otetaan huomioon lainatarjouksessa.

KIRJAUDU VERKKOPANKKIIN

Tavoitteena 100% asiakastyytyväisyys

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras suosituksemme. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakasystävällisemmäksi. Haluamme kuulla myös mitä mieltä sinä olet - voisimmeko tehdä jotain vielä paremmin? Voit jättää terveisesi helposti täällä.

Hinnasto

Lainojen korot alkavat 5,9 prosentista ja jokainen laina räätälöidään aina asiakkaalle mahdollisimman sopivaksi: koron suuruus määräytyy henkilökohtaisesti. Kaikkein alin korkotarjous on mahdollista saada siten, että jättää hakemuksen suoraan kotisivujen kautta. Myös hakemalla yhdessä puolison kanssa, voi saada lainan pienemmällä korolla.

Helpoimmin saat selville haluamasi lainan tarkat kustannukset jättämällä hakemuksen. Vastaus tulee nopeasti ja lainatarjouksessa on eritelty kaikki korot ja kulut juuri sinun lainaasi. Kaikki palvelumaksut löydät hinnastosta .

Kysymyksiä ja vastauksia

Moneen mieltä askarruttavaan asiaan löytyy vastaus jo valmiiksi. Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin .

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi valmiista vastauksista, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit soittaa asiakaspalveluun arkisin 9-16.30 numeroon 09 4259 9691 tai jättää meille kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@bigbank.fi

Näin haet lainaa

 • Jätä hakemus netissä

  Selkeä ja lyhyt hakemus on helppo täyttää myös älypuhelimella ja tabletilla, vastaus tulee heti. Hakemuksen liitteeksi saatetaan pyytää palkkalaskelmaa tai eläkepäätöstä. Käsittely nopeutuu kun lataat sen jo hakemuksen yhteydessä.

 • Allekirjoita sähköisesti

  Saat vastauksen tekstiviestinä ja sähköpostilla, voit heti tutustua lainatarjoukseen ja allekirjoittaa turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

 • Rahat käytössäsi

  Käsittelemme hakemuksia asiakaspalvelun aukioloaikoina. Laina on tililläsi arkisin jopa saman päivän aikana pankkiyhteydestäsi riippuen.

Tarjoamme lainaa tarpeesi mukaan aina 25 000 euroon asti. Yhteistä lainaa voi hakea jopa 50 000 euroa puolison kanssa. Täältä saat tarkempaa tietoa lainan hakemisesta.

Bigbank AS Suomen sivuliike

Osoite Panimokatu 4, 00580 Helsinki
Sähköposti info@bigbank.fi
Puhelin 09 4259 9691

Y-tunnus 2292157-2

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tallinnassa ja sivuliikkeita on viidessä Euroopan maassa. Täältä löydät kaikki yhteystiedot.

Talletukset

Määräaikaistalletus sopii asiakkaalle, joka haluaa rahan kasvavan rauhassa korkoa ja jonka ei tarvitse talletusaikana korottaa talletusta tai nostaa rahaa talletustililtä.

Määräaikaistalletus Bigbankissa on turvallista sillä Viron Takuurahasto tarjoaa myös suomalaisten Bigbankiin tekemille talletuksille ja niiden koroille sadan prosentin suojan 100 000 euroon asti. Lue lisää määräaikaistalletuksista

Anna palautetta

Voit lähettää palautetta Bigbankiin sähköpostilla osoitteeseen palaute@bigbank.fi.
Kerro viestissä:

 • Palautteen aihe

 • Yhteystietosi

 • Käsittelemme asiakkaidemme lähettämät palautteet 14 arkipäivän kuluessa. Muiden palautteiden käsittely kestää enintään 30 arkipäivää. Täältä löydät lisää tietoa palauteesta ja sen käsittelystä