Olemme luopumassa sähköpostilaskutuksesta. Vaihda nyt kätevään e-laskuun. Sähköinen e-lasku on helppo, turvallinen ja maksuton laskutustapa, joka toimitetaan suoraan verkkopankkiisi.
Ohje e-laskun tilaamiseen
Talletukset

Talletukset

Kiinteäkorkoinen määräaikainen talletus on helppo ja turvallinen vaihtoehto säästämiseen, joka ei ole riippuvainen rahoitusmarkkinoiden tapahtumista.
  • Talletettavat summat 1 000 - 100 000 €
  • Korko jopa 3,50 %
  • Talletusaika 1-120 kk
1 000 € 100 000 €
kk
1 kk 120 kk
Tämän talletuslaskurin tuottoarvio on suuntaa-antava, ja lopullinen summa saattaa hieman poiketa laskurin näyttämästä määrästä. Tutustu talletusehtoihin täällä.
Talletusten korot

Talletusten korot

Talletusaika Korko
1-5 kuukautta 3,40 %
6-11 kuukautta 3,40 %
1-10 vuotta 3,50 %
Talletusaika Korko
1 vuosi -
2 -10 vuotta 3,45 %
Mobile frame image
Rekisteröidy asiakkaaksi
Viimeistele hakemus
Tervetuloa Bigbankiin
6 000 €
7 000 €
8 000 €
Viimeistele hakemus
Tee talletus
Sopimuksesi
Jatka

Näin teet uuden määräaikaistalletuksen

1
Rekisteröidy asiakkaaksi
Rekisteröintilomakkeen täyttö kestää muutaman minuutin.
2
Viimeistele hakemus
Saat sähköpostivahvistuksen, kun rekisteröinti on valmis. Tämän jälkeen voit viimeistellä talletushakemuksen verkkopankissa.
3
Tee talletus
Siirrä talletussumma talletustilille. Tilisiirto on tehtävä sopimukseen merkityltä pankkitililtä. Käytä sopimuksessa mainittuja maksutietoja tilisiirtoa tehdessä. Sopimus astuu voimaan ja talletuskausi alkaa, kun sopimus on allekirjoitettu ja talletussumma on siirretty pankin tilille.
4
Valmista!
Saat sähköpostiin vahvistuksen talletussopimuksen alkamisesta, kun sopimus on astunut voimaan. Voit seurata talletustasi ja tehdä lisätalletuksia verkkopankista.

Korkotuottoa säästöillesi Takaamme asiakkaillemme seuraavat edut

Hyvä tuotto
Bigbankin talletusten korot ovat vähintään yhden vuoden talletuksissa keskimääräistä parempia. Jatkamalla päättymässä olevaa talletusta, saat talletukselle 0,1 % lisäkoron voimassa olevan hinnaston päälle.
Vakaus
Talletustesi tuotto on kiinteä eikä ole riippuvainen rahoitusmarkkinoiden tapahtumista. Sinun ei tarvitse seurata korkojen tai osakkeiden hintojen muuttumista.
Talletusturva
Bigbank on Viron vakuusjärjestelmän takuurahaston jäsen. Se takaa kaikille Bigbankiin tehdyille talletuksille ja niiden koroille 100 % suojan 100 000 euroon asti.
Huoleton tapa säästää

Huoleton tapa säästää

Määräaikaistalletus on helppo, huoleton ja riskitön tapa säästää. Tallettamisen voi aloittaa pienelläkin summalla – säästämisen voi siis aloittaa koska tahansa laittamalla ylimääräinen varallisuus kasvamaan korkoa. Määräaikaistalletus sopii erityisesti niille, jotka haluavat rahan kasvavan rauhassa korkoa eikä rahaa tarvitse irrottaa määräaikana muihin menoihin. Tutustu talletusehtoihin alla olevasta linkistä.

Ehdot Kuka voi tehdä talletuksen

Ikä ja osoite

Pankkitili

Kenen nimiin

UKK Usein kysyttyä tästä tuotteesta

Kuka voi tehdä talletuksen?

Miksi tekisin määräaikaistalletuksen?

Miten Bigbankin talletukset on turvattu?

Miten teen määräaikaistalletuksen?