Ajankohtaista | Nyt on aika fiksata oma terassi tai parveke kuntoon!

Nyt on aika fiksata oma terassi tai parveke kuntoon!

Luo itsellesi viihtyisä kahvittelupaikka kodin parvekkeelle tai kesämökin terassille. Poimi alta kokoamamme vinkit ulkotilojen tuunausprojekteihin.

Citykodin parveke muuttuu loistavaksi ajanviettopaikaksi, kun tilankäytön miettii huolellisesti. Suosimalla kokoontaitettavia tuoleja, sekä istuttamalla parvekekukat lattian sijaan amppeleihin tai parvekekaiteisiin, luot pienestäkin parvekkeesta tilaihmeen. Parvekkeen remonttiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Suuremmasta terassista syntyy kätevästi kesäinen olohuone. Panosta siis mukavaan sohvaan ja nojatuoleihin. Tekstiileissä kannattaa suosia ulkotiloihin sopivia kankaita, jotka kestävät Suomen kesää niin hyvässä kuin pahassakin. Tutustu terassin rakentamiseen tästä linkistä.

Remontin rahoittaminen

Remonttiin ei ole aina aikaa säästää, eikä toisaalta säästöjä välttämättä kannata käyttää remontoimiseen – rahaa on hyvä olla reservissä, ja sen voi laittaa tuottamaan korkoa esimerkiksi talletustuotteisiin tai muihin sijoituksiin. Remontin rahoittaminen vakuudettomalla kulutusluotolla on erinomainen vaihtoehto, kun haluat hajauttaa remonttisi kustannukset pienempiin eriin. Näin vapautat pääomaa muihin arjen menoihin ja helpotat talouden hallintaa. Muistathan, että remontti on aina myös investointi, joka nostaa asunnon tai kesämökin arvoa. Olipa suunnitelmissasi sitten pienen citykodin parvekkeen stailaus, tai kokonaan uuden terassin rakentaminen mökille, räätälöimme Bigbankissa juuri Sinun hankkeeseesi sopivan lainan. Mikäli projektisuunnitelmasi muuttuvat matkan varrella, voit huoletta peruuttaa lainan jopa 60 päivän ajan - täysin ilman kuluja! tutustu tästä Bigbankin remonttilainaan.